Hozzávalók: 40dkg liszt, 25dkg margarin, 20dkg cukor, 5db tojás, 1 kiskanál sütöpor, 2 evökanál rum, vaníliás porcukor.
Elkészítése: a tojások sárgáját a margarinnal és a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk és alaposan belekeverjük a sütöporos lisztet. A tojások fehérjéböl kemény habot készítünk, beleforgatjuk az eddig elkészült masszához és ízlés szerint rummal ízesítjük. Sütöpapírral bélelt tepsibe tesszük, rászórjuk a málnát, majd elömelegített sütöben kb. 45 percig sütjük. Miután elkészült, tetejét megszórjuk vaníliás porcukorral.
2 megjegyzés:
Ezek az egyszerű gyümölcsös piskóta szerűségek mindig nagy kedvencek nálunk is.Nagyon guszta:)
Nagy kedvenc, nincs is jobb a gyümölcsös pikótánál :)