2011. július 7., csütörtök

Borzaska Góbé módra


Hozzávalók: 4-5 szelet pulykamellfilé, 3db tojás, 5db burgonya, 3 evökanál liszt, 1 kávéskanál borsikafü, só, bors.

Elkészítése: a burgonyát lereszeljük és összekeverjük a borsikafüvel. A kiklopfolt pulykamellfiléket befüszerezzük, lisztbe forgatjuk, belemártjuk a felvert tojásba és végül a reszelt burgonyába forgatjuk, majd forró olajban kisütjük. Párolt, vegyes zöldség körettel tálaljuk.

6 megjegyzés:

Kati írta...

Hát ez finom lehet.:)

Bianka írta...

Férjem nagyon oda lenne érte

Jutka írta...

Örömteljes Boldog Új Évet kívánok!

Jutka írta...


Neked és családodnak Nagyon Boldog Új Évet Kívánok!

Névtelen írta...

Nem tudom miaz aborsikafu ha lehetseges meg irni koszi.

Góbé írta...

Népies nevei: borsfű, bécsi rozmaring, csombor, csombord, csomborbors, hurkafű, kerti izsópfű, kerti méhfű, pereszlén. Az erdélyi konyha elterjedt fűszere.

post a comment

 

Góbé Hami, avagy az erdélyi kulinária © 2010

Góbé Blogspot Template by Góbé Design