Hozzávalók: 2 kicsontozott csülök, 2 fej vöröshagyma, 1 kg burgonya, 3 evőkanál zsír, 3 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál vegeta ételízesítő, só, bors, paprika.
Elkészítése: a fokhagymát összezúzzuk és a csülköket vegetás-fokhagymás vízben majdnem puhára főzzük. A burgonyát szintén megfőzzük, a vöröshagymát pedig felkarikázzuk. A csülköt levétől lecsurgatjuk, darabokra szedjük és a kizsírozott tepsiben elrendezzük a főtt burgonyával, majd ízesítjük só-, bors-, paprikával. A felvágott vöröshagymát olajban üvegesre pirítjuk és a tepsiben lévő burgonyára terítjük. Előmelegített sütőben kb. 45 percig sütjük.
1 megjegyzés:
Szia, tegnap végül sikerült kommentet hagyni nálad! Csak még jóvá kell hagynod, hogy
megjelenjen!
Amúgy... tetszik a neved :) ... nagyobbik lányomnak is ez a második neve, de néha használjuk. :)