2010. március 28., vasárnap

Rumos keksz-golyó


Hozzávalók: 50dkg háztartási keksz, 10dkg porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, 15dkg mazsola, 1 evökanál rum aroma, tej (amennyit felvesz), 2 evökanál kakaópor, kókusz reszelék.

Elkészítése: a kekszet ledaráljuk, hozzáadjuk a kakaóport, a porcukrot, a vaníliás cukrot, a tejben áztatott mazsolát és a rum aromát, majd összekeverjük. Hozzáöntünk annyi tejet, amennyit felvesz és addig keverjük, ameddig könnyen formázható masszát kapunk. Kis golyókat formálunk és kókusz reszelékben forgatjuk.

2 megjegyzés:

Bianka írta...

Ez mindig remek ötlet és remek desszert :)

Juhász Andrea írta...

Hmm, de jól néz ki :) Most jól megenném az egészet ;)

post a comment

 

Góbé Hami, avagy az erdélyi kulinária © 2010

Góbé Blogspot Template by Góbé Design