2010. április 3., szombat

Töltött tojás


Hozzávalók: 6-8db tojás, 30dkg zöldborsó, 30dkg kukorica, fél fej fehér hagyma, 1dl majonéz, 1db májkrém, petrezselyem, olaj, fehér bors, mustár.

Elkészítése: a tojásokat megfözzük, kihülve hosszában félbevágjuk, majd a sárgáját kikaparjuk és összekeverjük a májkrémmel. A hagymát apróra vágjuk, olajban üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a párolt zöldborsót, a kukoricát és az apróra vágott petrezselymet. Ha kihült hozzáadjuk a majonézt, összekeverjük a májkrémes masszával, sóval, borssal és mustárral ízesítjük, majd visszatöltjük a tojásokba.

1 megjegyzés:

Bianka írta...

Gyönyörű

Kellemes Húsvéti Ünnepeket

post a comment

 

Góbé Hami, avagy az erdélyi kulinária © 2010

Góbé Blogspot Template by Góbé Design