2010. augusztus 10., kedd

Sárgabarack kocka


Hozzávalók: 3 pohár rétes liszt, 2 pohár cukor, 2 pohár kefir, 1,5dl olaj, 4db tojás, 1 csomag vanília cukor, 1 csomag sütöpor, 1 csipetnyi só, 0,5kg sárgabarack, porcukor (a használt pohár 3dl-es).

Elkészítése: a kefírt a vaníliával, az olajjal és a cukorral összekeverjük, hozzáadjuk a tojásokat, a sót, majd a sütöporos lisztet. A masszát tepsibe vagy bármilyen más sütöformába öntjük, tetejét ízlés szerint barack darabokkal díszítjük. Elömelegített, 200°C-os sütöben 30 percig sütjük, kihülés után porcukorral hintve tálaljuk.

2 megjegyzés:

Bianka írta...

Csodálatos

Alíz írta...

Nálad mindig jó, vagy nagyon jó recepteket lehet találni. :) Örülnénk, ha te is küldenél néhány receptet az Erdélyi Konyha most készülő kalendáriumába, részleteket az alábbi linken találsz: http://fakanalforgato.blogspot.com/2010/08/szerkesszuk-egyutt-az-erdelyi-konyha.html

post a comment

 

Góbé Hami, avagy az erdélyi kulinária © 2010

Góbé Blogspot Template by Góbé Design