2010. március 23., kedd

Kukorica fasírt


Hozzávalók: 2 doboz kukorica konzerv, 2db tojás, 1 evökanál olívaolaj, 10dkg liszt, fél mokkáskanál sütöpor, 1 gerezd fokhagyma, só, bors.

Elkészítése: a fokhagymát apróra vágjuk, majd a többi hozzávalóval együtt összekeverjük. Kanállal gombócokat szaggatunk és forró olajban ropogósra sütjük. Fözelékkel, friss salátával nagyszerü és gyors vacsora.

3 megjegyzés:

Bianka írta...

Azta különleges és biztos nagyon finom

Andi írta...

Én el is viszem a receptet! Kipróbálom!

Tomi97 írta...

Ahol én dolgoztam konyhán ott a séf rakta menübe, és finom volt. Néha jó húsmenteset és egyszerűt készíteni.

post a comment

 

Góbé Hami, avagy az erdélyi kulinária © 2010

Góbé Blogspot Template by Góbé Design