2010. április 11., vasárnap

Juhtúróval töltött csiperke


Hozzávalók: 7-8db csiperke gomba, 20dkg juhtúró, 5dkg szalonna, 1 fej vörös hagyma, 10dkg sajt, 1 evökanál olaj, bors, borsikafü.

Elkészítése: a juhtúrót, az olajat, az apróra vágott szalonnát és hagymát, borssal ízesítve összekeverjük. A gomba szárakat eltávolítjuk, a kalapokat pedig megtisztítjuk (lehámozzuk a héját is!) és megtöltjük az elöbb készített masszával. Tetejére sajtot reszelünk és meghintjük borsikafüvel. Sütöpapíros tepsiben, alufóliával letakarva, elömelegített sütöben kb. 40 percig sütjük, majd fólia nélkül tetejét megpirítjuk.

4 megjegyzés:

Bianka írta...

Imádom, imádom, imádom....:)))

Livi írta...

Nagyon tetszik! Igazán különleges :)

Andi írta...

Én is imádom!!! Szoktam néha! Annyira guszta!!!

Adri írta...

Csatlakozom Biankához! :)
Legközelebb teszek bele én is szalonnát. Jó ötlet!

post a comment

 

Góbé Hami, avagy az erdélyi kulinária © 2010

Góbé Blogspot Template by Góbé Design