2011. január 29., szombat

Tejfölben sült sajtos karaj

Hozzávalók: 50dkg csontozott karaj, 2 fej hagyma, 10dkg sajt, 2dl tejföl, olaj, só, bors.

Elkészítése: a húst ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk és sóval, borssal füszerezzük. A hagymát vékony szeletekre vágjuk, olajban megpároljuk és félretesszük. A füszerezett hússzeleteket serpenyöben átsütjük, majd egy olajozott tepsibe rakjuk, egy rétegben rászórjuk a párolt hagymát, ráreszeljük a sajtot és a tetejére ráöntjük a kevés vízzel összekevert tejfölt. Sütöben kb. 40 percig sütjük, míg teteje megpirul. Krumplival, rizzsel vagy párolt zöldséggel tálaljuk.

7 megjegyzés:

Anna írta...

Meglepetés vár rád nálam. Nagyon jól néz ki ez a sajtos karaj. Ki kell próbáljam!

Bianka írta...

Nagyon finom

Kati írta...

Ez igen,máris megéheztem.

Emi írta...

Mi még nem nagyon ismerjük egymást, ám én a te blogodat már elég rég óta nézegetem. Igazán megérdemled azt, amit találsz, ha benézel hozzám!

Emi írta...

Van egy virtuális ölelésed nálam!

Nem vagyok mesterszakács írta...

Kedves Góbé! Még egyszer köszönöm a díjat! :)
http://nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2011/02/meglepetest-kaptam-jo-szivvel-tovabb.html
Üdvözlet: Alexa

Nem vagyok mesterszakács írta...

...most nekem van meglepetésem számodra! Kérlek, nézz be hozzám! :)

post a comment

 

Góbé Hami, avagy az erdélyi kulinária © 2010

Góbé Blogspot Template by Góbé Design